Zoekt u een schilder voor uw nieuwbouwwoning?

Wat schilderen we zoal?

Bij  de Antwerpse schilderscentrale schilderen we écht alles. Dat kan een binnenmuur, een gevel of zelfs het dak van een particuliere woning zijn, maar ook voor bedrijven, fabriekshallen en voor openbare gebouwen voeren wij op regelmatige basis industriële schilderwerken uit.

Zo hebben we in het verleden onder meer al heel wat schilderwerken uitgevoerd via openbare aanbesteding voor ziekenhuizen, woonzorgcentra, gevangenissen en voor vele andere projecten voor de publiek-private of overheidssector. Neemt u gerust eens een kijkje bij onze referenties om onze eerdere realisaties te ontdekken.

Denkt u vooral niet dat u onze professionele schilders alleen ziet vlakschilderen met verfborstel of verfrol. Onze medewerkers zijn namelijk stuk voor stuk gediplomeerde vakmannen die de meest uiteenlopende schildertechnieken beheersen. Voor grotere oppervlaktes zullen we bijvoorbeeld eerder opteren voor pistoolschilderen of professionele verfspuitmachines gebruiken om een vlak en egaal resultaat te garanderen.

De keuze van de verf en de gebruikte techniek hangt echter steeds af van uw project. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise brengen wij de juiste verf, op de juiste plaats en met de juiste dikte aan om een prijsgunstig, maar ook duurzaam resultaat te garanderen dat jaren meegaat. U hoeft alleen nog de gewenste kleurtjes uit te kiezen…

Onze tools? Verfborstels, rollen en verfspuitmachines en massa’s ervaring!

Bijzondere industriële schilderwerken

In sommige toepassingen is niet alleen het esthetische aspect, maar bijvoorbeeld ook de brandveiligheid of de hygiënische waarde erg belangrijk.

Wanneer er brand uitbreekt, telt elke seconde!

Met brandwerende of brandvertragende verf kan u de brandveiligheid in uw gebouwen aanzienlijk verhogen. Stalen constructies worden met een brandwerende coating extra beschermd tegen plooien of instorten, maar ook op houtwerk en muren kan zo’n brandvertragende verflaag laten aanbrengen.

Bij Group de Antwerpse schilderscentrale hebben we alleszins de nodige know-how om die brandvertragende en brandwerende verven (30 min of 1 u) correct aan te brengen. Dat doen we niet alleen volgens de regels van de kunst, maar ook helemaal conform de wettelijke vereisten. De laagdikte van elke aangebrachte verflaag wordt bovendien ook door erkende externe coating inspecteur gecontroleerd en gedocumenteerd.

Vuilafstotende en antibacteriële verven

In de voedingsindustrie en de zorgsector is hygiëne erg belangrijk. Rusthuizen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en voedingsbedrijven weten maar al te goed waarom ze bewust voor antibacteriële verf kiezen. De geverfde oppervlaktes worden namelijk extra vuilafstotend, hygiënisch en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Energiebesparende verven

Jawel, ook met een laagje verf kan u energie besparen. Onze hoogtechnologische Thermoshield® verven creëren een isolerend effect en dus drogere lucht wat u tot maar liefst 10% op de stookoliekosten kan doen besparen.

Onze verfproducten

Wij werken voor onze industriële schilderwerken uitsluitend met de hoog kwalitatieve Sikkens® verven en coatings. Dankzij onze grote afnames staan wij in rechtstreeks contact met deze verffabrikant. Daardoor garanderen we een vlotte communicatie, eerstelijns betrouwbaar productadvies van de fabrikant zelf en heel straffe prijzen.

Wil u zelf uw verf kopen bij een andere leverancier en die door ons laten aanbrengen, dan kan dat zeker, maar het loont toch de moeite om de productkwaliteit en de prijs eens te vergelijken!

Zullen we het even over uw project hebben?

Heeft u een schilder nodig uit regio Antwerpen om uw binnenmuren, gevel of dak thuis te verfraaien? Als u ons een indicatie bezorgt van het aantal vierkante meters dat u wenst te laten schilderen, dan hoeft u niet lang te wachten op uw offerte, want we bezorgen u onmiddellijk een prijsindicatie per mail!

Voor grotere projecten en industriële schilderwerken in rechtstreekse opdracht komen wij met plezier ter plaatse om het project in detail te bespreken en een concurrentiële prijsofferte op te stellen.

Openbare besturen dienen ons enkel de bestekken en aanbestedingsdocumenten te bezorgen om een uitgewerkt offertedossier te ontvangen.

    Uw naam *
    E-mail*
    Tel

    Hoe kunnen we u helpen?