Zandstralen als eindafwerking of als eerste stap in het lakproces.

Het kan bij ons allemaal

Naast onze specialisatie in spuitwerk kan je bij de Antwerpse Lakcentrale ook terecht om je meubels, radiatoren, stoelen, tafels en deuren te laten zandstralen.

Zandstralen komt van pas bij het reinigen van verschillende materialen. Het verwijdert roest, verf, graffiti, mos en ander vuil snel en efficiënt van hout, metaal, bakstenen en tegels.

Het is de ideale voorbereiding van het materiaal voor op een nieuwe verflaag.

Ga je eerder voor een decoratief resultaat? Mits gebruik van het juiste straalmiddel is dit zeker mogelijk. Deze toepassing vraagt iets meer secuur werk, maar meubels, ijzerwerk, gevels en vloeren krijgen hierdoor hun originele uitstraling terug.

Onze realisaties

Zullen we het even over uw project hebben?

Heeft u een schilder nodig uit regio Antwerpen om uw binnenmuren, gevel of dak thuis te verfraaien? Als u ons een indicatie bezorgt van het aantal vierkante meters dat u wenst te laten schilderen, dan hoeft u niet lang te wachten op uw offerte, want we bezorgen u onmiddellijk een prijsindicatie per mail!

Voor grotere projecten en industriële schilderwerken in rechtstreekse opdracht komen wij met plezier ter plaatse om het project in detail te bespreken en een concurrentiële prijsofferte op te stellen.

Openbare besturen dienen ons enkel de bestekken en aanbestedingsdocumenten te bezorgen om een uitgewerkt offertedossier te ontvangen.

    Uw naam *
    E-mail*
    Tel

    Hoe kunnen we u helpen?