Waarom onze klanten voor ons blijven kiezen

De Antwerpse-schilderscentrale is de schildersreferentie binnen België voor grote industriële en residentiële projecten. Door onze grote omzet kopen we onze grondstoffen steeds in grote partijen aan bij onze leveranciers. Hierdoor kunnen we steeds de meest concurrentiële prijs op de markt garanderen zonder in te boeten aan kwaliteit.

  • Wij winden er geen doekjes om, niet op deze website en ook niet op de werf. Wij kiezen heel bewust voor een kristalheldere communicatie in duidelijke mensentaal!

  • Niets zo vervelend als vakmannen die niet antwoorden op een offerteaanvraag of na het eerste plaatsbezoek van de aardbol verdwijnen. Van ons krijgt u altijd een antwoord! Wil u graag een richtprijs ontvangen voor een project bij u thuis? Stuurt u ons gerust een omschrijving, eventueel foto’s, afmetingen en vierkante meters door, want daarmee bezorgen we u onmiddellijk een prijsindicatie.

  • Wij zijn wél bereikbaar! Elke dag, ook buiten de gebruikelijke kantooruren en in verstaanbaar Nederlands. Al kan u ons ook op de werf zelf tegenkomen, want meestergast en zaakvoerder Brian Meeuwissen volgt elk groot bouwproject persoonlijk op!

  • Alleen het weer en niets anders kan er ons van weerhouden om de vooropgestelde deadlines te halen.

  • En wij durven het eerlijk zeggen zoals het is: onze prijzen zijn bijzonder competitief!