Zoekt u een schilder voor uw nieuwbouwwoning?

Een warme, gezellige thuis…

…daar hoort een mooi kleurtje bij. Als je een nieuw huis koopt, dan verwacht je ook dat alles tiptop in orde is. En bij een perfect afgewerkt huis horen natuurlijk ook prachtig geschilderde muren. En daar willen wij voor zorgen. Met veel plezier en goesting.

De Antwerpse Schildercentrale staat wijd bekend voor zijn kwalitatieve schilderwerken. Met tal van grote projecten hebben we reeds het vertrouwen gewonnen van menig projectontwikkelaar en tal van grote bedrijven. En nu willen we ook uw vertrouwen winnen. Wij komen bij u schilderen en toveren uw nieuwbouwwoning om van een huis naar een echte ‘thuis’.

Niet enkel de beste…

…maar ook de goedkoopste schilderwerken.

Wij vinden dat vakmanschap geen stukken van mensen hoeft te kosten. Iedereen heeft recht op een mooie, gezellige woning, zonder dat daarvoor de bankrekening moet geplunderd worden. Daarom zorgen wij steeds voor scherpe offertes waarbij we altijd de laagst mogelijke prijs garanderen. U vindt echt nergens anders een betere deal dan bij ons.

Prijs, prijs, prijs!

We hameren er graag nog eens op: onze prijzen zijn steeds de laagste! Doordat wij op grote schaal werken, kunnen we u erg veel geld besparen.

Echte vakmannen

Wij leveren u altijd topkwaliteit – onze schilders zijn stuk voor stuk vakmensen, en wij verzekeren u dat u bijzonder tevreden zal zijn met het resultaat.

All-in-one service

Heeft u nood aan behangwerken? Moeten er gordijnen worden opgehangen? Dat kan allemaal! En we helpen u ook heel graag met schrijnwerk.

Realisaties

Zullen we het even over uw project hebben?

Heeft u een schilder nodig uit regio Antwerpen om uw binnenmuren, gevel of dak thuis te verfraaien? Als u ons een indicatie bezorgt van het aantal vierkante meters dat u wenst te laten schilderen, dan hoeft u niet lang te wachten op uw offerte, want we bezorgen u onmiddellijk een prijsindicatie per mail!

Voor grotere projecten en industriële schilderwerken in rechtstreekse opdracht komen wij met plezier ter plaatse om het project in detail te bespreken en een concurrentiële prijsofferte op te stellen.

Openbare besturen dienen ons enkel de bestekken en aanbestedingsdocumenten te bezorgen om een uitgewerkt offertedossier te ontvangen.

    Uw naam *
    E-mail*
    Tel

    Hoe kunnen we u helpen?